Ве молиме почекајте

Main img

Распоред на настани и активности

Распоред

Распоред на настани и активности

Section header break

Погледнете што ќе се случува и видете го целиот распоред на настани и активности што ќе се случуваат. За најновите информации и специјални најави следете нё на на Фејсбук, Твитер, Инстаграм

Пријави се

25 Jun 2021

26 Jun 2021

27 Jun 2021

25 Jun 2021

12:00 - 12:00

Fun Activity
Artist 1
Ски-центарот „Ниже Поле“- Стрежево

Tent Fest

Кампинг локацијата ќе биди отворена од Петок, 25.06.2021 до

Недела 27.06.2021.

26 Jun 2021

10:00 - 13:00

Работилница
Artist 1
Национален Парк Пелистер

Pelister Rock Climbing

Спортско-качувачкиот локалитет „Црн Камен“ во Националниот парк Пелистер (на 20 мин пешачење од с. Магарево)

26 Jun 2021

18:00 - 19:00

Работилница
Artist 1
Ски центарот „Нижеполе“

Think Green

Ќе се одржи работилница за деца и родители за да се запознаат со придобивките од концептот #Think Green како алатка за намалување на нашето влијание врз животната средина во Националниот парк Пелистер

26 Jun 2021

08:00 - 16:00

Спортски Настан
Artist 1
Национален Парк Пелистер

Big Lake Trail 18K

Почетокот на Big Lake Trail 18K, пократката од двете трки, е во 08.00 часот ски-центарот „Ниже Поле“- Стрежево

26 Jun 2021

06:00 - 18:00

Спортски Настан
Artist 1
Национален Парк Пелистер

Molika Trail 45K

Почетокот на Molika Trail 45K, е во 06.00 часот од ски-центарот „Ниже Поле“- Стрежево

27 Jun 2021

14:00 - 16:00

Активност
Artist 1
Ски центарот „Нижеполе“

Extreme Bike Jump 2021

AIR BAG BIKE PARTY започнува од 14:00 часот- ски-центарот „Ниже Поле“- Стрежево

27 Jun 2021

07:00 - 13:00

Планинарење
Artist 1
Национален Парк Пелистер

Waterfall Hike

Оваа година планинарската турата ќе биди посета на Пелистерските Водопади или познати како Водопади на Црвена Река. Стартот е од с.Ниже Поле.

27 Jun 2021

08:00 - 20:00

Спортски Настан
Artist 1
Баба Планина

Bitola Mount Bike

Почетокот велосипедската тура е во 8:00 часот од пред спортската сала „Боро Чурлевски“

Кој ќе настапува?

Изведувачи

Section header break
UK icon MK icon